Hyr våra stugor

Stuga 1 och 2 ligger ca 50 meter från vattnet på campingplatsen i närheten av servicebyggnaden med WC, dusch, kök och tvättstuga. Stugorna är renoverade 2015 och har 4 bäddar (bäddsoffa + våningssäng), bäddutrustning, ej lakan. Minikök med kylskåp, elplattor, diskbänk med rinnande kallt vatten och avlopp. Enkel köksutrustning, elvärme och belysning

Stuga 3 ligger alldeles bredvid vår lilla båthamn och Färjelägets restaurang, stugan har en öppen planlösning med matplats och bäddsoffa. En sovavdelning med två enkelsängar, stugan är för 4 personer men möjlighet till extrasängar finns. Det finns dusch och toalett, två stycken altaner och den ena i direkt anslutning till vattnet med möjlighet att lägga till med egen båt.

Stuga 4 är en 2-bäddsstuga med minikök med kylskåp, elplattor, diskbänk med rinnande kallt vatten och avlopp. Enkel köksutrustning, elvärme och belysning. Även denna ligger i närheten av servicebyggnaden.

Beskrivning:

Bad och lekplats inom 200 meter. Alla våra stugor är rökfria och 3 av våra stugor är det tillåtet med husdjur. Våra stugor skall städas innan utcheckning om man inte beställt slutstädning, vilket man kan få mot en kostnad av 500 kr. Det finns möjlighet att hyra lakan 100 kr/ set och handdukar 50 kr/ set.

%d bloggare gillar detta: