Hyr våra stugor

Stuga 1 och 2 ligger ca 50 meter från vattnet på campingplatsen i närheten av servicebyggnaden med WC, dusch, kök och tvättstuga. Stugorna renoverades 2015, de har 4 bäddar (bäddsoffa + våningssäng). Kuddar och täcken finns men ej lakan. Minikök med enkel köksutrustning, kylskåp, elplattor, diskbänk med rinnande kallt vatten och avlopp samt elvärme och belysning.

Stuga 3 ligger alldeles bredvid vår lilla båthamn och Färjelägets restaurang. Stugan har en öppen planlösning med matplats och bäddsoffa. En sovavdelning med två enkelsängar, stugan är för 4 personer men möjlighet till extrasängar finns. Täcken och kuddar finns men ej lakan. Stugan har eget badrum med dusch och toalett. Två stycken altaner, den ena i direkt anslutning till vattnet och möjlighet att lägga till med egen båt.

Stuga 4 är en 2-bäddsstuga med en bäddsoffa. Kuddar och täcken finns men ej lakan. Stugan har ett minikök med enkel köksutrustning, kylskåp, elplattor, diskbänk med rinnande kallt vatten och avlopp samt elvärme och belysning. Även denna stuga ligger i närheten av servicebyggnaden.

Övrigt:

Bad och lekplats inom 200 meter. Våra stugor är rökfria och i 3 av dem är det tillåtet för husdjur. Stugorna skall städas innan utcheckning. Det går även bra att beställa mot en kostnad av 500 kr, men vi ser helst att det görs redan vid er bokning. Det finns möjlighet att hyra lakan 100 kr/set och handdukar 50 kr/set.

%d bloggare gillar detta: